Hemma från Märsta nu.. Vart tidig hemgång ...

img_6295 (MMS)

Hemma från Märsta nu.. Vart tidig hemgång pga handboll för båda två imorgon :/ synd för hade verkligen supermysigt och jätte kul! Kunde verkligen inte ha blivigt bättre än vad det var, ville verkligen inte åka hem :( aja får träffa sötnosen snart igen  nu ska jag sova så puss och gonatt!

Nästa.. Märsta! Hihi ja, nu sitter jag på ...

img_4042 (MMS)

Nästa.. Märsta! Hihi ja, nu sitter jag på tåget för att ha en härlig kväll i Märsta med fint sällskap! Kommer bli jättemysigt! :) uppdaterar er mer sen, puss!

BLOGGEN ÄR LÅNGT IFRÅN KLAR!!

Ville bara påminna er och säga att min blogg inte är klar, så klaga inteee.. ni får stå ut sötnosar :') puss och gonatt på er!

Vill ha..! Skulle kunna göra allt för dom ...

img_5407 (MMS)

Vill ha..! Skulle kunna göra allt för dom här skorna, jag är verkligen kär påriktigt..

Gaaah vad irriterande det är att va missnö...

img_1186 (MMS)

Gaaah vad irriterande det är att va missnöjd med sin blogg :( ååh så ledsen jag är :( jag måste verkligen göra något åt det sen!   Men iallafall så huttade jag ett par skor och jag är helt galet kär i dom, måste verkligen haa! Jeffrey Campbell ät det.. Åå så kär jag är! Haha visar dom i nästa inlägg.. ;)

BLOGGEN ÄR INTE KLAR!

Bloggen är långt ifrån klar, vet inte ens om jag ska ha den där headern.. känns tveksamt :/ Men jag ska ändå gå och duscha nu och orkar verkligen inte fixa det efter så ni får klara er! Imorgon ska jag till.. ;) Det får ni veta imorgon, men det kommer att bli super mysigt!

RENOVERING

Bloggen håller på att renoveras därför ser den kanske helt kaos ut.. Men HÅLL UT!

FYRIS SKOLAN NEXT

Godmorgon sötnosar, skrev ingenting igår av olika anledningar men nu tänkte jag slänga in ett litet inlägg! Idag ska jag emot Fyris skolan för prova på dag inför gymnasie valet som jag ska börja i höst. Lite pirrigt i magen men det går säkert över ;)
Iallafall så har jag biiig plans i helgen, berättar lite mer om det sen! Puss

SOVA <3

Bara jag som älskar att sova? Det kan verkligen inte bli överskattat! Min stora kärlek verkligen så jag säger gonatt nu till alla sötisar så får ni videoinlägg och de imorgon istället. Puss och gonatt på er sötnosar


TJEJER OCH KILLAR!

SJÄLVFÖRTROENDE.
Många ungdomar i världen har ångest attacker och väldigt dåligt självförtroende. Jag själv är en av dom som har dåligt självförtroende vart jag än är, på fotbollsplan, handbollsplan, skolan och även hemma. Men mamma har alltid stöttat mig på ett helt annorlunda sätt än många andra mammor aldrig skulle göra som jag har förstått nu att det bara har gjort mig stark i längden. När jag gick i 4an så började jag komma in i puberteten och känslorna blev större och större, jag var dööökär i en kille just då.. Men iallafall så började jag lyssna på depp musik om hur pissigt livet kan vara och riktiga självmords låtar och det tröck ner mig ännu mera än vad det borde göra. Jag kunde gråta i flera timmar och det enda mamma sa till mig var "äh skärp dig nu, var stark och res dig upp!" Det låter hemskt just nu men det gjorde så att jag började tänka att vafan, det kanske inte är hela världen och jag borde vara glad för det jag har och inte vara ledsen över det jag inte har. Självklart så stöttade mamma mig när det var något som var riktigt jobbigt för mig och när mamma förstod att det var jobbigt för mig och då lät hon mig att prata ut och hon kramade om mig och hon var en sån där känslosam och en mamma som visade att hon älskade mig. Hon visar alltid att hon älskar mig men på olika sätt som kan uppfattas som att hon inte gör det. Det är jätteviktigt att någon gång få bli omhändertagen på det sättet men inte hela tiden för då lär man sig bara att få gråta och tycka synd om sig själv för minsta lilla och man blir bara svagare som person. I vissa fall så är det inte så jävla synd om dig, det är bara du som överreagerar väldigt mycket och det måste man tänka på innan man börjar trycka ner sig själv på botten.

Så nu vill jag ge er lite tips på hur ni kan förbättra självförtroendet!

1. Ställ dig framför spegeln och se på dig själv och titta på de du tycker om på dig själv och se det positiva och inte de negativa!
2. Lyssna på pepp musik istället för depp, lite techno eller någonting sådant. GLADA LÅTAR! För det gör så att du mår bättre och gör så att du vill och ser möjligheterna med ditt liv och så att du vill gå ut och träffa dina kompisar.
3. Kosta på dig något du vill ha och våga känna dig vacker för jag lovar att folk ser på dig på ett bättre sätt än vad du själv gör!
4. Våga prata med folk och ge dom komplimanger för det kommer du att få tillbaka någongång för alla tycker om en snäll person och ingen som går och gömmer sig. ( jag själv är en sån som kan gömma mig istället för att öppna mig för personer så jag vet hur svårt det kan va men var stark och kom över det)
5. Ta emot komplimangerna du får och stöt inte bort dom för det är de värsta du kan göra.
6. Slösa inte bort din tid på onödiga komentarer utan strunta i dom och våga tycka att det inte alls är så som dom andra säger.
7. Tyck inte att allting känns värdelöst och omöjligt för allt är inte värdelöst och ingenting är omöjligt! Du har någonting i ditt liv som du tycker om och du kan lyckas en dag om du inte tycker att saker och ting är omöjligt!

Det finns så mycket mer som man kan göra för att få bättre självförtroende men det viktigast av allt är att tro på sig själv för annars kommer du aldrig att klara av det!

SCHOOL

Godmorgon! ;)
Som sagt så börjar jag 11 idag så sitter på bussen nu till skolan.. Sjukt skönt! Får se vad som händer sen, puss!

Jaja, Sverige förlorade och är helt körda ...

img_7549 (MMS)

Jaja, Sverige förlorade och är helt körda i em.. Kan ju även vara så att om tex. Oscar Carlén skulle vara med och lite annat folk så hade vi kanske tagit seger mot både Polen och Serbien.. Haha aja, som att ni bryr er.. Ligger i sängen nu, börjar klockan elva imorgon så blir sovmorgon och sen plugg efter skolan som gäller = hoppas på mycket updaaates. ;) Blir även ett video inlägg på frågorna som låg ute på Facebook! Blir en bra dag imorgon alltså, hihi ;) puss och gonatt på er sötnosaaaar

FÖRLÅT

Förlåt för att jag inte har skrivit ett piss på hur länge som hellst! Nu ska jag börja blogga igen och nu menar jag det verkligen! Tänkte fixa ny header och lite sånt och lite nya fräsha färger på bloggen nu när det blir omstart igen.. Kommer bli galet bra tror jag ;) Uppdaterar lite mer sen, puuuss




TILLBAKA BABES

Godmorgon sötnosar, börjar blogga igen efter en ganska lång paus då jag inte haft någon tid över huvutaget..

Iallafall så är jag påväg till skolan nu, ganska chill dag faktiskt men det blir att stanna kvar på stan sen efter och träffa en person, kommer bli supermysigt!

Jag är även med och tävlar om ett par Jeffrey Campbell spike skor på http://jbcare.blogg.se, en ashärlig kille förövrigt!

Ojoj, vilken dålig uppdatering..! Måste bl...

img_3798 (MMS)

Ojoj, vilken dålig uppdatering..! Måste bli ändring på det verkligen! Menmen, sitter på bussen in nu pga av att jag vaknade imorse och insåg att min buss redan hade gått så får åka in till min andra lektion som är fotboll dårå.. Så typiskt mig att försova mig så mycket..  Men iallafall så klantade jag till mig rejält igår också och stukade fingret så mitt finger ser ut som en upplåst fisk eller nått, oh so sexy i know.. Så blir en spring tur för att bli av med lite fett på fotbollen, lär behövas.. ;)

Gomorgon bloggen! Idag är det en ny dag oc...

img_7725 (MMS)

Gomorgon bloggen! Idag är det en ny dag och nya tag, och jag ska absolut inte visa mig svag! Haha de rimmade.. Kul verkligen! Iallafall så är jag sjukt trött, kom knappt upp i morse men gjorde mig klar på 30-40 minuter så nu sitter jag här och gör ingenting typ men ska alldeles strax dra mig till bussen. Fotbollsträning ikväll så hinner inte hem i mellan så blir tråkig nobilbloggning idag igen.. Aja, skriver sen. Puss

HATA ÄR ETT STARKT ORD MEN INTE I DITT FALL

Depp Depp Depp.. Skit kväll verkligen så blir en dusch nu och torka alla tårar för nya tag imorgon! Inget långt inlägg och eftersom att mobilinlägg krånglar för mig så kan jag inte ladda upp bilder så det gör bloggen ännu mer tråkig och deppig så säger gonatt nu så blir det mer bloggning imorgon! Puss och gonatt sweeties.

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Rubriken säger ju då allt, mår piss just nu som vanligt. En kille som är dum i huvet, ont i hela kroppen, hostar som en idiot och är bara allmänt depp. Jo det brukar låta så.. Kanske skriver mer sen, puss

FOTBOLLSMÖTE OCH HANDBOLLSTRÄNING

On my way to fotbollsmöte nu för att sedan åka vidare till handbollsträning, ingenting sådär speciellt! Uppdaterar er senare, love

I'm just sayin that you're an idiot.

SOVA

Asså FML vad jag bara vill sova men istället så sitter jag på bussen påväg till skolan och det gör de inte bättre av att jag kom på att jag har tyska första lektionen, asså gaaa vad jag inte är en morgonmänniska.. Aja skriver mer sen, love n pieace "

NATTHUMOR ELLE VAD

efter långt tänkande så har jag kommit på svaret på en fråga många kvinnor ställer sig.
- varför runkar män?
Jo svaret är ju enkelt, dom runkar ju för att inte få hjärnstop..

hahaha so true!

NATTI NATTI

så var jullovet slut för det här året och det är tillbaka till skolan imorgom! Lite sådär panik ångest över det men det kommer säkert att bli bra. Men sen har jag ju fotbollsmöte precis efter skolan och sen handbollsträning så kommer inte hem först sent imorgon kväll så ni får klara er på mobilbloggning! Men nu ska jag sova, så puss och gonatt sötnosar!

YOU MADE MY DAY

Hahahaha asså så jäkla skön brud!




HANDBOLL

Handboll på tv nu, Sverige-Ryssland herrarna och fan va bra dom är! Helt galet vad jag vill vara lika bra som dom.. But only in my dreams bitch.
Iallafall så fick jag ingenting gjort idag knappt som jag sa att jag skulle göra, tränade inte och jag tvättade inte så mamma fick tvätta åt mig.. Bara segat framför tvn.. Inte bra men man måste ju ta vara på sin sista dag av lovet och bara ta det lugnt! Ska ta och duscha och fixa naglarna och allt inför imorgon och välja en outfit.. FUCK MY LIFE att det är skola imorgon. aja puss bitches


GOMORGON

Gomorgon bloggen! Jag vaknade nyss och har sovit i tio timmar men är fortfarande skit trött.. Kommer säkert vara jätte pigg ikväll när jag ska sova istället, börjar ju skolan imorgon..
Jaja iallafall så ska jag tvätta och fixa tills imorgon idag, ska även ut på en spring tur idag och sen lite styrketräning eftersom att jag just har sagt till Anton att den som får magrutor först får 100 kr. So here you go, nu jävlar.. ;)

BILDER OCH ORD

Hej bloggen! Klockan är 02:08 och jag tänkte lägga ut min helg och sådär i text och bilder faktiskt! Först i Lördags gick jag upp kvart i sju för att jag skulle åka till Märsta med Amanda och helen för att kolla på handboll, Upplands laget pojkar 96. Vi hade värsta flyt med bussar och tåg och allt så tog oss dit på nolltid och det händer verkligen inte ofta! Iallafall så hade vi superkul hela dagen med mycket killspan från iallafall Amanda och min sida eftersom att Helen har kille och sen väldigt mycket skratt måste jag säga. Jag tog massor av bilder på när pojkarna spelar match men vågar inte riktigt lägga ut dom bilderna eftersom att jag inte har någon aning om ifall dom tycker att det är okej.. Men iallafall så på söndagen så åkte jag och damerna till Sala för att spela match mot Sala. Det gick åt helvete och det kändes som att ingenting funkade över huvud taget. Sen så hade jag och Helen planerat att kolla på när hennes kille spelar fotbollscup och sen kolla på en handbollsmatch i Sävja men när vi kommer till diös för att kolla på fotbollen så hade deras lag redan åkt ut i semifinalen och hennes kille var påväg hem redan så vi drog oss till bussen och iväg till Sävja då vi upptäcker när vi kommer dit att ingen är där. Ringer en vän som spelar i ett av lagen och han säger då att matchen har tidigare lagts till klockan tre så alla hade redan hunnit dragit. Så där står vi som två idioter som fryser och bara vill komma där ifrån så vi hoppa på bussen till stan igen och hamnade på subway och käka till min mamma kom och hämtade mig för att sedan dra oss till min morfar. Såhär kan en vanlig helg se ut för mig med helen, roligt men väldigt oflyt med allt! haha. Där fick ni min helg i lite kortfattade meningar och nu ska jag gå och lägga mig för jag är dööötrött.. Gonatt bloggen!





Plasten på "staketet" eller vad man ska säga är smutsigt och det är därför vi ser så smutsiga ut i ansiktet! Annars tycker jag att vi är väldigt fiiiiiiiiina!

STAN MED MATILDA

Hej bloggen, vaknade vid tolv och insåg att jag skulle till stan och träffa matilda så det blev en snabb dusch, fixa mig lite grann och sen snabbt iväg för att hinna med bussen som jag sitter på nu. Blir inte så långvarigt där inne för att jag har ju träning ikväll. Uppdaterar när jag kommer hem, puss!

GONATT

tänkte ju nu lägga in lite bilder ifrån helgen så funkar inte internet/blogg.se på min dator så kommer inte in på min blogg där och som ni vet kan jag inte ladda upp bilder med mobilen för att det är nå knas.. Bara oflyt!
Men nu ska jag iallafall sova så ni får se alla bilder imorgon istället, puss och gonatt sötnosar!

FRÅGORNA

Var ju tvungen att svara på några frågor som jag lovade er på facebook att jag skulle göra här så får väl sätta mig ner och göra skiten.. So here we go.
1. Hur många kontakter har du på din mobil?
Svar: 152 st.
2. Är det något som du vill ändra med ditt liv?
Svar: A lot of things..
3. Röker du?
Svar: Dör hellre.
4. Fullständigt namn?
Svar: Emma Cecilia Margaretha Carlsson
5. Födelsedag?
Svar: 11 Mars 1996
6. Är du helsvenne?
Svar: Nej.
7. Om inte - vad är du?
Svar: halvfinne
8. Vem ringde dig senast?
Svar: Min lillebroder Filip
9. Vem smsade dig senast?
Svar: Micael
10. Vem kramade du senast?
Svar: Morfar :3
11. Vem pussade du senast?
Svar: får inte säga av personen.
12. Roligaste personen du vet?
Svar: Sandra Thelenius
13. En snygg kille
Svar:Jacob i Twillight
14. En snygg tjej
Svar: EMMA CECILIA MARGARETHA CARLSSON <3
15. Vem träffade du senast och vart?
Svar: Helen, stan
16. Ögon färg?
Svar: Blåa
17. Vem såg du senast?
Svar: Filip.
18. Har du någonsin förlorat en vän?
Svar: Ja
19: Vad åt du senast?
Svar: KEX <333333333333333333
20. Vad drack du senast?
Svar: Kaffe
21: En vacker person
Svar: Min spegelbild.
22. En snäll person
Svar: Micael :)
23. En gullig person
Svar: August :)
24. En jobbig person
Svar: Jag..
25. En konstig person
Svar: Adam..
26. En med magrutor
Svar: GLADIATORERNA <333333333333333333333333333333333
27. När skrattade du senast och varför?
Svar: Haha nyss, åt mig själv när jag tänkte på ett skämt..

Yes, nu vet ni lite hur jag är.. Fortsätt fråga här på bloggen vettja så jag har ännu fler frågor att svara på!
PUSS PÅ ER <333333333333333333

SÅ FUCKING SEXIG <3
 image description

KEX <3333333333

Rubriken säger allt, kex är det bästa som finns! Om ni ville veta osv.. ;)
Har inte tillgång till datorn nu så får bli ett mobil inlägg varesej ni vill eller ikke :) iallafall så gick matchen åt helvete, jag och helen åkte till diös och sävja helt i onödan och hamnade istället på subway och käkade helt otippat.. Beskriver dagen mer sen! Då får ni också svar på alla frågor ifrån Facebook då som jag skulle ha gjort igår eller nått osv.. Men det får bli sen!
Puss så länge sötnosar

MATCH

sitter i bilen, galet taggad inför match! Kom igen nu UTIK vafan!

JUST A BIG BAD FEELING

Sitter i sängen med täcket över mig och datorn i knät och myser till, Mitt stora feta grekiska bröllop. Super mysig film verkligen!
Har precis sett på gladiatorerna och där kan man säga muskler, påriktigt! Man får ju nästan orgasm bara av att kolla på dom.. Hihi ;) Men sååå är det. Så alla killar som ser det, nu har ni ett nytt mål du bör uppnå! ;)

Imorgon är det handbollsmatch igen och jag är så gaaalet taggad till det, har inte spelat handboll på två veckor nu så nu är det verkligen dax att sätta igång igen! 




Varje val jag försöker att göra ber jag för att det ska gå i rätt väg, men ibland så känns det bara hopplöst att jag ens försöker.


HOME

Hej bloggen! Vart i Märsta hela dagen och vi har haft det super mysigt! Spanat killar, kollat handboll och tagit kort. Helt underbart!
Men iallafall så är jag påväg hem, är supertrött så kommer somna direkt när jag kommer hem. Måste ju tagga till match imorgon också! Mot Sala HK, nu jävlar köttar vi tjejor!
Skriver mer sen! Puss

MÄRSTA

Gomorgon bloggen!
Är uppe tidigt idag eftersom att jag ska till Märsta nu. Klockan ringde kvart i sju och jag vaknade helt klarvaken helt otroligt nog! Iallafall så sitter jag på bussen in nu mot station, blir väl en kopp kaffe på tåget dit. Känns som att det kan vara välbehövligt! Aja, ska försöka få in några bilder på bloggen nu iallafall. Puss på er

A NEW PICTURE

Hejsan bloggen!
Klockan är 01:35 och jag sitter uppe även fast jag ska upp klockan kvart i 7 imorgon bitti.. Känner att det här inte kan sluta bra! Iallafall så vet ni att jag ska till Märsta imorgon med Amanda och Helen och vi kommer att vara borta hela dagen så får bli uppdatering utan bilder. Så är det.

Dålig uppdatering igen, badbad.. Får verkligen bättra mig på den delen!
Blir ett kort inlägg nu för att nu ska jag lägga mig och sova, men skriver mer imorgon. Puss och gonatt på er!


GODMORGON

Gomorgon bloggen!
Vaknade för en timme sen av att pappa väkte mig den jäveln. Somnade vid fyra så är verkligen jätte trött just nu.. Iallafall så har jag precis duschat och ska börja sminka mig och göra mig klar för att åka in till boländerna med pappa. Så det blir Uppsala idag igen då helt enkelt!
Imorgon blir det Märsta med Helen och Amanda för att kolla på handboll, kommer att bli supermysigt verkligen! Men mer om det sen! Puss


HANDBOLL ♥

Förlåt för dålig uppdatering men det blev att jag åkte till stan två gånger idag och sen har jag bara inte orkat uppdaterat. Lat som jag är ;) Iallafall så måste jag få tag i Amanda sen eftersom vi har planerat att åka till Märsta på lördag och kolla på handboll. Kommer bli superkul att träffa den bruden igen för det var ju ett tag sen!
På söndag så blir det handbollsmatch för min del mot Sala HK i Sala med damlaget så det blir handboll hela helgen, helt galet underbart!


STADEN

hej bloggen!
Är påväg in till stan nu med mamma och brorsorna pga brist på liv.. Har verkligen ingenting att göra så hängde på där. Ska försöka hitta någon härlig person att vara med sen. Uppdaterar senare. Puss!

LYCKA

Hej bloggen!
Klockan är 02:05 när jag skriver det här och jag är långt ifrån trött.. gaah vad jobbigt det kommer bli på onsdag :/ Iallafall så var jag ju som sagt och dömde handboll vid sex-sju tiden. C-D flick.. Gick helt okej faktiskt! Skulle ju då egentligen inte träna någonting efter men var med på passningar och skott på mål, känner mig så buuusig ;) Fick massor med kort på tjejerna i laget och vissa ifrån herrlaget. Kanske kommer ut lite foton ifrån de sen, vi får se! Men ska lägga mig och kolla lite på tv nu, kanske lite mer uppdatering sen! Puss

GODMORGON

Godmorgon bloggen!
Har precis duschat och ska göra mig klar för att åka till hallen för att döma handboll. Det blir ingen träning sen för min del för att jag har blivit förkyld. Finns bara en att skylla på.. Men jag kommer att vara där och passa och skjuta lite när jag väl ändå kan. Ska gå en sväng hem till mamma och hämta mina shorts och torrshampoo och sådär. Men skriver mer sen! Puss så länge

Det fick bli en gamal bild nu, kommer upp nya sen!

SVAR FRÅGESTUND..

1. Anonym
Äger Vintrosa?
Svar: Ja det kan man väl säga, jag har ju vart där 2 gånger förut och jag kan säga att personerna där är helsköna! Tycker jättemycket om Vintrosa!

2. Gissa det du!
Vem är calläääähh?
Svar: Haha en galet härlig kille ifrån Vintrosa som man bara måste tycka om. Helsjuk humor och verkligen asrolig, en kille jag måste få träffa snart!

3.  Anonym
Är du kär just nu?
Svar: Helt ärligt så vet jag inte. Det är ingenting jag vill vara men är väldigt osäker på om jag är det eller inte.

4. Anonym
Är du kär?
Svar: Kolla frågan över!

5. Anonym
Oskuld?
Svar: Ja.

6. Anonym
Hur var första gången du hade sex och vem var det med?
Svar: Jag har inte haft sex än.

Resten av alla frågor som kom in var helt totalt onödiga så tog bort dom.. Men hoppas att det blev bra såhär! Inte så många frågor men så äre. Men ska sova nu så skriver mer imorgon!
Puss och gonatt sötnosar!

FRÅGESTUND!

Kom igen nu och fråga på, svarar på alla frågor sen senare ikväll!

KILLEN ÄR BRA

Omg vad gullig!

LEOPARD ♥

Så gaaalet snyggt! Ska ta och inhandla skalet så blir jag på bättre humör sen! Wiiiie, äntligen hittat ett som jag verkligen vill ha, really in love!





Visst är det snyggt? ;)

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Ganska deppig just, som ni märkt dom senaste inläggen så ska inte skriva så långt. Har inte gjort så mycket idag, åkte hem med 11:23 bussen ifrån Linnea så var hemma vid tolv och sen dess har jag bara laddat in bilder på datorn ifrån dagarna och sen kollat på en film. Ska försöka hitta på någonting imorgon, stan kanske? Har iallafall träning imorgon, äntligen lite tid att få koppla bort allt och fokusera på handbollen! ååååh big love!!
Skriver mer sen, puss


IT'S JUST A FEELING.

känslan som man får när man inser att man har gjort något dumt även fast man känner att det var det man ville. Det jag ville göra spårade ur totalt och allting känns bara jättefel, hur ska jag bete mig i ett sånt här läge?
Det som hände betöd ingenting, det var liksom bara någonting som hände bara för att, det var liksom ingen som ville detta på riktigt. Jag känner mig som en riktig idiot just nu och ska lägga mig i mjukiskläder med en kopp te och bara dö framför en dum film.

Fuck my life pårikrigt, det här trodde jag aldrig.


Förlåt för dålig uppdatering igår men var inne i stan och sen drog jag hem till linnéa. Bilder från dagarna kommer sen. Puss

dööööör, ilskaaaaaa

Asså något som jag hatar mest i världen är nog killar som är helt totalt förståndshadikappade. Jag säger inte att alla är sånna men vissa. Man kan säga en sak minst tuuuusen gånger men ändå så försår inte killen ett piss av det man säger och gör samma jävla skit igen, jag är inte helt dum i huvudet liksom.
Antagligen så är killen bara allmänt retard, osäker eller så har han för mycket uppmärksamhet.
Vissa killar måste bara växa upp.



gaaaaaaaah galet jävla irreterad, mens.
iallafall, puss på er.

ADAM GULLUNGEN

Hejsan sötnosar! Sitter hemma hos linnea nu och pratar med adam i telefon. Har så galet tråkigt så vi ringde och trakassera honom, haha stackarn! Men iallafall så sitter vi med våra mjukiskläder och bara myser galet. Blir nog någon film sen tror jag, ingenting sådär speciellt. Men vi hörs sen bloggen, puuusss ♥


LINNEA

Hej sötnosar!
Hade ni det trevligt igår? Jag hade det aaskul verkligen!
Iallafall så ska jag åka hem till Linnea nu så skriver mer sen. Puss så länge!

HOME

Är hemma nu ifrån allt festande hos kusinerna. Hel galen kväll måste jag säga! Bilder kommer sen. Just nu så är det fel på min iphone så kan inte ladda upp någon bild just nu, att allt händer just mig.. gaaah blir galen!

Just nu ligger jag hemma i min sköna säng och kollar på en film som är hel flippad om robotar. Jag som hatar robotar och alltid får mardrömmar om dom.. Hur ska emma klara sig..?
Iallafall så kommer jag att somna snart så är dax att säga gonatt!
Puss på er alla och gott nytt år!

.

RSS 2.0