FEL..

Vart fel i inlägget innan, ni får bilden nu istället ;)

BÅLSTA - UTIK

Påväg till match nu, NU JÄVLAR UTIK <3
Ni får en gullig bild på mig också!

STRESSIGT

Har haft fullt upp idag med nationella prov och teater efter skolan så har inte hunnit att blogga alls.. Dåligt :/ Men det blir en liten kort uppdatering nu istället!
Har matteprov imorgon och har inte pluggat ett piss så ett stort fet IG kommer jag att få, go mig gangster! ;)
Iallafall så efter skolan imorgon spelar vi match mot bålsta borta så är inte hemma först vid 9-10 tiden på kvällen och då sover älskling här, kommer bli supermysigt! Lördagen spenderas i Rasbo, Enköping och sista stoppet blir i Märsta för att sova hos älsklingen, denna helg kommer bli fett awesome! Aja, puss och gonatt på er sötnosar

TRÄNA

Måste verkligen börja träna som vanligt igen men vissa träningar har ställts in nu dom två senaste veckorna och älskling har tagit min tid, inte för att jag har något emot det precis ;) Just nu så har jag börjat äta som faaaen också så skulle verkligen behöva lite tips på olika bantnings metoder, eller något sådant! Skulle verkligen behöva komma i bättre form igen precis som jag var i somras, skulle verkligen va asnajs!

[email protected]

Har precis lagt mig i sängen för att sova efter en bra handbollsträning och en tur till duschen! Nyrakade ben och lite sånt så nu känner man sig fresh igen ;) Iallafall så ville jag säga till alla att om ni har några frågor eller nått, vad som hellst så kan ni ställa dom till mig på min mejl som jag snart kommer att lägga ut på bloggen! Det kan vara tex. om kärlek, livet, skolan, vad som hellst verkligen! Lovar att jag antingen svarar på mejlen eller här på bloggen!

VILKEN HÅRFRISYR?

Vilken hårfrisyr tycker ni är snyggast? ;)
Själv tycker jag att den nummer 2 är den snyggaste.. Men vad tycker ni?
1.


2.
 


3.

ANSIKTET - ÄCKLIGT ♥

Nog en av de bästa låtarna just nu som jag lyssnar på, kommer bli en av sommarens storhits tror jag ;)

VEM HAR SNYGGAST KROPP, 1 2 ELLER 3?

Vem har snyggast kropp tycker du? ;)
Själv så tycker jag att nummer 2 är den snyggaste kroppen! Något att ha som mål kanske? ;)

1.


2.



3.

NORLIE & KKV - Tröjan du hatar ♥

ILML ♥

Asså jag mår så galet sjukt bra just nu! Handbollen går asbra, har världens bästa vänner och har en alldeles underbar kille vid min sida som förgyller hela mina dagar! Kan nog inte bli bättre än såhär faktiskt ;)
Ingen kommer kunna krossa mig just nu, jag är så jävla stark och jag kommer att krossa er som försöker för jag har självförtroendet uppe och allt går uppåt lätt liksom livet rullar på som det ska, det går bra nu ;)

FREDAGENS SNYGGINGAR

Hej bloggen! Har inte varit aktiv nu men har haft fullt upp i helgen, men mer om det sen ;)
Nu tänkte jag lägga upp fredagens snyggingar eftersom att jag inte hann det i fredags men det blev:
Hampus Ericson och Aya Torok, grattis snyggingar!

Sitter i skolan nu.. Ingenting sådär speciellt!
Men ikväll kommer en speciell och sover hemma hos mig och sen imorgon blir det match!
Gå in på min facebook Emma Carlsson och gilla min status på min tidslinje så har du chansen att bli dagens snygging eller så komenterar du detta inlägg! Puss på er

SCHOOL

Hej bloggen! Sitter i skolan nu med Nour och Helen och ska fixa fakta om Leoardo Da Vinci på datorn som då ledde till att jag blogga istället.. hihi ;) Men iallafall så ska jag försöka få klar min blogg som inte är klar än, asså gaa vad jag hatar det här.. Kör på den gamla tror jag, blir nog bra så :) Men skriver mer sen när jag har tid, pussen!

.

RSS 2.0